Jídelní lístek

PŘEDKRMY

Velikost Název jídla Cena
3. 100 g Marinovaný lahůdkový KRÁL SÝRŮ dle vlastní receptury
13. 100 g TATARÁK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ s opečenou topinkou
27. 100 g ANGLICKÁ SNÍDANĚ – Ham & Eggs - podáváme do 11,00 šunka, vejce, hořčice

HLAVNÍ POKRMY Z MASA

Velikost Název jídla Cena
77. 170 g Kuřecí steaky „KOMBINÉ“ se třemi druhy sýrů, smetanový sos zapečený s nivou, hermelínem a eidamem
79. 170 g Kuřecí steak „BÍLÁ PANÍ“ s broskví zapečený s broskví a sýrem, smetanový sos
459. 170 g PIKANTNÍ KOZÁCKÉ MASO Z KUŘECÍCH PRSÍČEK pečené na slanině s červenou cibulí a paprikou na víně
243. 200 g PFEFFER STEAK Z PRAVÉ SVÍČKOVÉ na barevném pepři s pepřovou omáčkou na smetaně
74. 170 g PŘÍRODNÍ STEAK Z KUŘECÍCH PRSÍČEK na másle
238. 200 g KRUŠOVICKÝ BIFTEK Z PRAVÉ SVÍČKOVÉ DLE „CÍSAŘE RUDOLFA II.“ připravený na pivu, se směsí ze slaniny, cibule a žampionů
176. 150 g RAUTOVÉ ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY obalené v trojobalu, citron
240. 200 g KRÁLOVSKÝ BIFTEK Z PRAVÉ SVÍČKOVÉ na anglický způsob se sázeným vejcem, přírodní sos
148. 200 g ŠENKÝŘOVA PANENKA opečený steak na směsi slaniny, červené cibulky a žampionů, smetanovo-česnekový sos
208. 200 g KRÁJENÁ VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ PO MYSLIVECKU omáčka ze slaniny, cibule z hříbků a brusinek na víně
187. 200 g FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA „PETRA VOKA“ opečená na anglické slanině, se sázeným vejcem, přírodní sos
193. 200 g VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ pečená na barevném pepři v hříbkové omáčce na smetaně
1067. 200 g ŠPALÍČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY S PEČENOU ZELENINOU na másle
185. 200 g KRÁJENÉ PANENKY V ROKFOROVÉ OMÁČCE NA TYMIÁNU s pečenými žampiony na smetaně
291. 170 g ARABSKÉ MASO opečené kuřecí filety z prsíček kořeněné gyros kořením. Podávané s čerstvou zeleninou, přelité česnekovým dresinkem
89. 170 g DVOJITÝ ŘÍZEK z kuřecích prsíček s citronem
81. 170 g Kuřecí prsa se ZELENINOVOU RATATOUILLÍ prsíčka položená na směsi z cukety, kapie, lilku, cherry rajčat, červené cibule, rozmarýnu a bazalky, bílé víno

BEZMASÉ POKRMY

Velikost Název jídla Cena
114. 150 g Smažený sýr EIDAM
139. 300 g ŠPAGETY AGLIO e OLIO PEPERONCINO česnek, petželka, chilli paprička, olivový olej, parmazán
458. 300 g ŠPAGETY S OPEČENOU CUKETOU A CHERRY RAJČATY s parmazánem a bazalkou
290. 300 g Zeleninová RATATOUILLE na bylinkách směs zeleniny z cukety, lilku, kapie, cherry rajčat, červené cibule, s bazalkou a čerstvými bylinkami, bílé víno

TĚSTOVINY

Velikost Název jídla Cena
1066. 300 g ŠPAGETY S KUŘECÍMI PRSÍČKY A CHERRY RAJČATY se smetanovou omáčkou s rajčaty a bazalkou, parmazán
135. 300 g TĚSTOVINY QUATRO FORMAGGI s kuřecími prsíčky a sýrovou omáčkou z parmazánu, rokforu, a hermelínu, smetana, bazalka
136. 300 g TĚSTOVINY SE ŠPENÁTOVÝM LISTEM, KUŘECÍMI PRSÍČKY, SMETANOU, ČESNEKEM A PARMAZÁNEM

ČERSTVÉ SALÁTY

Velikost Název jídla Cena
325. OKURKOVÝ SALÁT strouhaná salátová okurka se sladkokyselou zálivkou
188. ŘECKÝ SALÁT S OLIVAMI A BALKÁNSKÝM SÝREM rajče, okurka, paprika, olivy, balkánský sýr, oliv.olej, vinný ocet, oreagano
278. MÍCHANÝ SALÁT z čerstvé zeleniny rajčata, okurky, paprika, ledový salát, olivový olej, balzamický ocet
315. ŠOPSKÝ SALÁT balkánský sýr, okurka, kapie, rajče, sladko-kyselá zálivka
317. RAJČATOVÝ SALÁT rajčata, cibulka, zálivka, olivový olej, bazalka
305. Salát dle CÍSAŘE RUDOLFA II. s marinovaným hermelínem rajče, okurka, paprika, ledový salát, kostičky nakládaného hermelínu, olivový olej, vinný ocet
307. Salát GOLDEN CAKE s kuřecími nugetami a bazalkovým dresinkem okurka, paprika, rajče, ledový salát, dresink z olivového oleje, balsamického octa, medu, bazalky a citronové šťávy

DEZERTY

Velikost Název jídla Cena
433. NAŠE TIRAMISU
332. PALAČINKY OD NATÁLKY palačinka plněná horkými malinami a vanilkovou zmrzlinou se šlehačkou a karamelem
352. HORKÉ MALINY se šlehačkou a vanilkovou zmrzlinou
353. Pohár „BLACK AND WHITE“ vanilková a čokoládová zmrzlina, šlehačka, karamel, čokoládová poleva
355. Pohár „CARAMELO“ s broskví zmrzlina, čokoláda, karamel, šlehačka

PŘÍLOHY K JÍDLŮM

Velikost Název jídla Cena
503. 200 g Fazolové lusky s červenou cibulkou opečené na anglické slanině
365. 200 g Selský šťouchaný brambor – opečená cibulka, anglická slanina, petrželka
371. 200 g Opékaný brambor
384. 1 ks Bramborák
387. 1 p. Tatarská omáčka
388. 1 p. Hořčice
389. 1 p. Kečup
386. 1 ks Pečivo
374. 200 g Bramborové hranolky
368. 200 g Krokety
385. 1 p. Bramborová kaše dle nabídky
390. 1 p. Křen
394. 1 ks Kyselá okurka
395. 1 p. Máslo
398. 1 p. Olivy
373. 200 g Vařený brambor
20. Kolektiv restaurace Vám přeje příjemné posezení a dobrou chuť. Ceny jsou účtovány včetně DPH. Při objednání poloviční porce účtujeme 75% ceny jídel.

DĚTSKÁ JÍDLA

Velikost Název jídla Cena
418. KRTEČKOVY TĚSTOVINY s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
422. 100 g LOUPEŽNICKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, bramborová kaše

MÍSTNÍ SPECIALITY

Velikost Název jídla Cena
276. 200 g KATŮV ŠLEH z vepřové panenky s bramborákem směs z krájené panenky, cibule, papriky, žampionů, okurky a piknantního koření
216. 200 g Tradiční „KRUŠOVICKÁ ŘEZANKA“ pikantní směs z vepřové panenky, hovězí svíčkové, kuřecích prsíček, pečenými žampiony s paprikou, červené cibule a česneku, worchestrovou omáčkou na černém pivu
220. 200 g „TATARSKÝ BIFTEK“ z pravé hovězí svíčkové, topinky hovězí maso, worchester, olivový olej, hořčice, kečup, cibulka, sladká paprika, drcený kmín

Alergeny

Velikost Název jídla Cena
0. Přehled alergenů obsažených v námi nabízených pokrmech Vám předloží na vyžádání obsluha.

POLÉVKY

Velikost Název jídla Cena
1701. HOVĚZÍ VÝVAR s masem, zeleninou a nudlemi
1702. DRŠŤKOVÁ polévka

Podkategorie

Doplňkové informace

Otevírací doba:
Denně 9 – 24 h
Kapacita
Restaurace: 70 míst
Letní terasa: 36 míst
Hotel: 15 pokojů / 50 lůžek
Vinárna: 50 míst
Zimní zahrádka: 30 míst
Wi-Fi
V celém objektu zdarma
 

Speciální nabídka