Jídelní lístek

PŘEDKRMY

Velikost Název jídla Cena
3. 100 g Marinovaný KRÁL SÝRŮ dle vlastní receptury
26. 100 g PEČENÁ PAPRIKOVÁ KLOBÁSA hořčice, křen
9. 100 g TATARÁČEK Z ČERSTVÉHO LOSOSA s kapary a dijonskou hořčicí s toastem
27. 100 g ANGLICKÁ SNÍDANĚ – Ham & Eggs – podáváme do 11.00 šunka, vejce, hořčice

HLAVNÍ POKRMY Z MASA

Velikost Název jídla Cena
77. 170 g Kuřecí steaky „KOMBINÉ“ se třemi druhy sýrů, smetanový sos zapečený s nivou, hermelínem a eidamem
79. 170 g Kuřecí steak „BÍLÁ PANÍ“ s broskví zapečený s broskví a sýrem, smetanový sos
74. 170 g PŘÍRODNÍ STEAK Z KUŘECÍCH PRSÍČEK na másle
459. 170 g KUŘECÍ PRSÍČKA GRATINOVANÁ HERMELÍNEM s brusinkami, pečená na másle
148. 200 g ŠENKÝŘOVA PANENKA opečený steak na směsi slaniny, červené cibulky a žampionů, smetanovo-česnekový sos
208. 200 g KRÁJENÁ VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ PO MYSLIVECKU omáčka ze slaniny, cibule z hříbků a brusinek na víně
187. 200 g FILÍROVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA „PETRA VOKA“ opečená na anglické slanině, se sázeným vejcem, přírodní sos
193. 200 g VEPŘOVÁ PANENSKÁ SVÍČKOVÁ pečená na barevném pepři v hříbkové omáčce na smetaně
417. 200 g TATARSKÝ BIFTEK z hovězího masa podávaný s topinkami a česnekem (tepelně neupravený pokrm ze syrového masa)
1046. 200 g STEAK Z VYSOKÉHO ROŠTĚNCE RIB EYE s omáčkou dle vlastního výběru (smetanová pepřová omáčka, česneková smetanová omáčka, rokfórová omáčka, pivní omáčka s chilli)
477. 200 g STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVIČKY DLE RUDOLFA II. připravený na pivovarské směsi ze slaniny, žampionů, cibule a černého piva
291. 170 g ARABSKÉ MASO opečené kuřecí filety z prsíček kořeněné gyros kořením. Podávané s čerstvou zeleninou, přelité česnekovým dresinkem
216. 200 g Tradiční „KRUŠOVICKÁ ŘEZANKA“ pikantní směs z vepřové panenky a krkovice, kuřecích prsíček, červené cibule a česneku, s pečenými žampiony s paprikou,worcestrovou omáčkou na černém pivu
57. 170 g FILETY Z ČERSTVÉHO LOSOSA S PEČENOU ZELENINOVOU RATATOUILLÍ upravený přírodně na bylinkovém másle
413. 170 g ŘEZNICKÝ ŘÍZEK z vepřové krkovičky s citronem
89. 170 g DVOJITÝ ŘÍZEK z kuřecích prsíček s citronem
81. 170 g Kuřecí prsa se ZELENINOVOU RATATOUILLÍ prsíčka položená na směsi z cukety, kapie, lilku, cherry rajčat, červené cibule, rozmarýnu a bazalky, bílé víno

BEZMASÉ POKRMY

Velikost Název jídla Cena
114. 150 g Smažený sýr EIDAM
139. 250 g ŠPAGETY AGLIO OLIO E PEPERONCINO česnek, petželka, chilli paprička, olivový olej, parmazán
290. 250 g Zeleninová RATATOUILLE na bylinkách směs zeleniny z cukety, lilku, kapie, cherry rajčat, červené cibule, s bazalkou a čerstvými bylinkami, bílé víno

TĚSTOVINY

Velikost Název jídla Cena
135. 250 g TĚSTOVINY QUATTRO FORMAGGI s kuřecími prsíčky a sýrovou omáčkou z parmazánu, rokforu, hermelínu, smetana, bazalka
1066. 250 g ŠPAGETY S ČERSTVÝM LOSOSEM s opečenými cherry rajčaty, bazalkou, parmazánem a smetanou
136. 250 g TĚSTOVINY SE ŠPENÁTOVÝM LISTEM, KUŘECÍMI PRSÍČKY, SMETANOU, ČESNEKEM A PARMAZÁNEM

ČERSTVÉ SALÁTY

Velikost Název jídla Cena
325. OKURKOVÝ SALÁT strouhaná salátová okurka se sladkokyselou zálivkou
188. ŘECKÝ SALÁT S OLIVAMI A BALKÁNSKÝM SÝREM rajče, okurka, paprika, olivy, balkánský sýr, oliv.olej, vinný ocet, oreagano
278. MÍCHANÝ SALÁT z čerstvé zeleniny rajčata, okurky, paprika, ledový salát, olivový olej, balzamický ocet
315. ŠOPSKÝ SALÁT balkánský sýr, okurka, kapie, rajče, sladko-kyselá zálivka
317. RAJČATOVÝ SALÁT rajčata, cibulka, zálivka, olivový olej, bazalka
305. Salát dle CÍSAŘE RUDOLFA II. s marinovaným hermelínem rajče, okurka, paprika, ledový salát, kostičky nakládaného hermelínu, olivový olej, vinný ocet
307. Salát GOLDEN CAKE s kuřecími nugetami a bazalkovým dresinkem okurka, paprika, rajče, ledový salát, dresink z olivového oleje, balsamického octa, medu, bazalky a citronové šťávy

DEZERTY

Velikost Název jídla Cena
433. NAŠE TIRAMISU
332. PALAČINKY OD NATÁLKY palačinka plněná horkými malinami a vanilkovou zmrzlinou se šlehačkou a karamelem
352. HORKÉ MALINY se šlehačkou a vanilkovou zmrzlinou
353. Pohár „BLACK AND WHITE“ vanilková a čokoládová zmrzlina, šlehačka, karamel, čokoládová poleva
355. Pohár „CARAMELO“ s broskví zmrzlina, čokoláda, karamel, šlehačka

PŘÍLOHY K JÍDLŮM

Velikost Název jídla Cena
503. 200 g Fazolové lusky s červenou cibulkou opečené na anglické slanině
387. 1 p. Tatarská omáčka
388. 1 p. Hořčice
389. 1 p. Kečup
386. 1 ks Pečivo
365. 200 g Selský šťouchaný brambor – opečená cibulka, anglická slanina, petrželka
371. 200 g Opékaný brambor
384. 1 ks Bramborák
1006. 1 p. Smetanová pepřová omáčka
1012. 1 p. Česneková smetanová omáčka
189. 1 p. Rokfórová omáčka
28. 1 p. Pivní omáčka s chilli
211. 200 g Opečená zelenina na másle
373. 200 g Vařený brambor
374. 200 g Bramborové hranolky
368. 200 g Krokety
385. 1 p. Bramborová kaše
390. 1 p. Křen
394. 1 ks Kyselá okurka
395. 1 p. Máslo
398. 1 p. Olivy
20. Kolektiv restaurace Vám přeje příjemné posezení a dobrou chuť. Ceny jsou účtovány včetně DPH. Při objednání poloviční porce účtujeme 75% ceny jídel.

DĚTSKÁ JÍDLA

Velikost Název jídla Cena
419. 100 g LOUPEŽNICKÝ KUŘECÍ ŘÍZEK, bramborová kaše
418. KRTEČKOVY TĚSTOVINY s kuřecím masem a sýrovou omáčkou

Alergeny

Velikost Název jídla Cena
0. Přehled alergenů obsažených v námi nabízených pokrmech Vám předloží na vyžádání obsluha.

POLÉVKY

Velikost Název jídla Cena
1701. HOVĚZÍ VÝVAR s masem, zeleninou a nudlemi
1702. DRŠŤKOVÁ polévka

Podkategorie

Doplňkové informace

Otevírací doba:
Denně 9 – 24 h
Kapacita
Restaurace: 70 míst
Letní terasa: 36 míst
Hotel: 15 pokojů / 50 lůžek
Vinárna: 50 míst
Zimní zahrádka: 30 míst
Wi-Fi
V celém objektu zdarma
 

Speciální nabídka